Afbeelding
Foto: internet

Zomerbridge in Molenhoek

Algemeen

MOLENHOEK - Vindt u het leuk om te bridgen? Dan zijn de zomerbridgeavonden in Molenhoek misschien iets voor u!

Bridgeclub Molenhoek organiseert de komende maanden negen bridgeavonden waarvoor u van harte bent uitgenodigd. U hoeft hiervoor geen lid te zijn van de bridgebond of een bridgeclub. Een mooie gelegenheid voor thuisbridgers om eens op een vrijblijvende manier en tegen andere paren te spelen. Ook spelers van andere clubs zijn uiteraard welkom.

De zomerbridgeavonden worden gehouden op maandag 13 mei, 27 mei, 3 juni, 10 juni, 17 juni, 24 juni, 1 juli, 8 juli en 2 september in De Wieken, Esdoornlaan 5, Molenhoek.  U kunt zich alleen als paar aanmelden. Begonnen wordt om 19.30 uur en het einde is rond 22.30 uur. Er worden 5 ronden van telkens 4 spellen gespeeld. In iedere ronde ontmoet men een ander paar. Elke avond zijn er een aantal kleine prijsjes te winnen. De uitslag wordt dezelfde avond na afloop bekendgemaakt.

“Wilt u een avond meespelen, stuur ons een e-mail: bridgemolenhoek@gmail.com (uiterlijk 14.00 uur op de dag zelf) met uw naam en eventueel bondsnummer en tel nummer. U ontvangt een bevestiging van de mail, zonder tegenbericht van onze kant verwachten we u. Kosten: 2 euro per persoon per avond (s.v.p. gepast). 

Uitgelicht

Digitale krant