Snuffelen in een vrijwel kale Linde. (foto: Joop Verstraaten)
Snuffelen in een vrijwel kale Linde. (foto: Joop Verstraaten) Foto: Joop Verstraaten

Het definitief einde van het uitgaanscentrum Snuffelen in De Linde Groesbeek

Algemeen

GROESBEEK – Een veiling heeft vrijdagmiddag definitief een einde gemaakt aan het eens zo bekende uitgaanscentrum van de hele regio De Linde aan de Cranenburgsestraat.

Vastgoedbeheerder Marcel Vermeer -de huidige eigenaar van De Linde- had vrijdagmiddag een veiling georganiseerd voor liefhebbers voor het interieur – van wat er nog over was – in De Linde. 

Jongelui die jarenlang uit zijn geweest in De Linde wilden nog een keer voor de laatste maal een rondje maken in De Linde, maar voor hen was er weinig of niets naar hun gading te vinden. Alleen voor de echte vakmensen was er nog het nodige te vinden in de kale De Linde. Zo lieten zij hun oog vallen op diverse deuren, enkele barretjes, lampen, plafond en niet te vergeten de eikenhouten vloeren in het voormalig café en bij de ingang. 

Er is door enkele tientallen mensen een bod gedaan voordat de sloophamer naar De Linde komt om plaats te gaan maken voor 44 appartementen. De bieders zullen eigenhandig hun spullen waarop ze hebben geboden moeten ontmantelen en afvoeren. Het totaal bedrag van de veiling is door de projectontwikkelaar met 25 procent verhoogd en is bestemd voor Kinder Vakantiewerk Groesbeek.

Uitgelicht

Digitale krant