(foto: Theo van Grinsven)
(foto: Theo van Grinsven)

Clown Kwibus Kinderfeesten krijgt landelijke bekendheid

Algemeen

GROESBEEK – De Groesbeekse Clown Kwibus is veertig jaar geleden begonnen als goochelaar Theo van Grinsven en heeft daarmee opgetreden in het gehele land.

Op diverse vooraanstaande feesten waaronder bedrijfsfeesten was het Theo van Grinsven die met zijn goocheltrucks veel mensen versteld heeft doen staan. Dertig jaar geleden begon Theo met Clown Kwibus waarmee hij ook in deze rol het hele land doorging en was op menig kinderfeest een graag geziene gast. Vijfentwintig jaar geleden begon Theo van Grinsven zijn eerste clown Kwibus-kinderfeesten in de grote accommodatie aan de Industrieweg in Groesbeek. De aankleding van deze feesthal was geheel door Theo zelf in elkaar gezet, zodat een kinderfeest altijd een groot succes werd.

Uit de hele regio kwamen de reserveringen binnen en vijf jaar geleden kreeg hij de kans om zijn speelhal te verplaatsen naar de voormalige Gerardus Majellaschool aan de Zevenheuvelenweg 14 in Groesbeek, waar de kinderfeesten op dezelfde voet verder gingen tot vandaan de dag en met succes. De activiteiten van Theo van Grinsven vanaf goochelaar, tot clown Kwibus en clown Kwibus kinderfeesten zijn in Nederland niet onopgemerkt gebleven. Onlangs is een redactieteam en fotograaf van het weekblad Nieuwe Revue naar Groesbeek gekomen om Clown Kwibus te interviewen. Het artikel dat op 24 juli verschijnt, gaat over mensen die een speciale passie met iets hebben en zodoende zijn ze bij Clown Kwibus Kinderfeesten in Groesbeek terecht gekomen.

Uitgelicht

Digitale krant