IVN boswandeling Heilig Landstichting-Groesbeek

Algemeen

HEILIG LANDSTICHTING - Op 2e Paasdag, maandag 1 april (geen grap) verzorgt IVN een lijnwandeling (van A naar B dus). Samen met IVN-gids Pieter Thissen loop je vanaf de Heilig Landstichting naar Groesbeek. Daarbij gaan we door het bos van Dekkerswald en het Kraaijendal. (En met de bus weer terug.)

Onderweg vertelt Pieter over wat er zoal te zien en te horen is. Het is immers lente! Dus loopt alles uit en zijn de vogels druk met hun voorjaarsrituelen.
De hele wandeling is zo ongeveer 7 kilometer, dus wandelschoenen zijn aan te raden. Neem ook wat drinken en eten mee, want we komen onderweg geen herberg tegen :-).

We starten om 10:00 uur op de parkeerplaats tegenover hotel Rozenhof (vlakbij bushalte Rozenhof, lijn 5) en eindigen ongeveer 4 uur later bij de bushalte van lijn 5 (Stekkenberg, Groesbeek). Daarvandaan kan iedereen weer met de bus terug.

De excursie is gratis. Als je meewilt, graag aanmelden via email: pieter.thissen@fo.nl.
Startlocatie: Parkeerplaats tegenover Hotel Rozenhof, Nijmeegsebaan 114, Heilig Land Stichting
Is het vol? Om teleurstelling te voorkomen: check even de website om te zien of de excursie al vol is: https://www.ivn.nl/afdeling/nijmegen/natuuractiviteiten/natuurexcursie-mookerschans/.

Uitgelicht

Digitale krant