Badmintonclub Aksios start wervelende ledencampagne

Algemeen

MILLINGEN - Badminton Club Aksios staat te trappelen om nieuwe leden te verwelkomen voor een seizoen vol pit, plezier en fantastisch badmintonspel!

Laat de veren vliegen en de rackets knallen, want Badminton Club Aksios opent zijn armen wijd voor enthousiaste nieuwe leden die klaar zijn om een spectaculair seizoen vol sportiviteit en gezelligheid te omarmen!
Badminton Club Aksios, staat garant voor meer dan alleen maar een potje badminton. Het is een levendige gemeenschap van enthousiaste spelers die houden van de snelheid en spanning die badminton te bieden heeft.

Waarom kiezen voor Badminton Club Aksios?

1. Vliegende Start: Laat je badmintonvaardigheden naar nieuwe hoogten stijgen. Of je nu een beginner bent of al een doorgewinterde speler, wij helpen je je spel te perfectioneren!
2. Feestje op de Baan: Verwacht niet alleen een sportclub, maar een bruisende gemeenschap van badmintonliefhebbers die staan te popelen om nieuwe gezichten te verwelkomen. Maak vrienden, bouw connecties en geniet van een energieke sfeer op en naast de baan.
3. Doe Mee, Doe Gek!: Of je nu komt voor recreatief spel of competitieve uitdagingen, bij Aksios hebben we diverse speelmogelijkheden die aan al je behoeften voldoen.
4. Voor weinig: Voor 70 euro per jaar kun je elke woensdagavond van 20:00-21:30 uur badmintonnen in sporthal De Duffelt in Millingen aan de Rijn. Natuurlijk kun je een avondje mee badmintonnen om te ontdekken hoe leuk deze sport kan zijn.

“Hoe Grijp je de Kans? Het avontuur begint met een mail naar bijsterveld@gmail.com of stel je brandende vraag direct aan Hubèrt Bijsterveld via 06-55174673.”

Uitgelicht

Digitale krant