Van links naar rechts: Jan Terwindt 3e prijs, Sil Peters eerste prijs en Herman Leensen 2e prijs. (foto: Bert Roodbeen)
Van links naar rechts: Jan Terwindt 3e prijs, Sil Peters eerste prijs en Herman Leensen 2e prijs. (foto: Bert Roodbeen) Foto: Bert Roodbeen

Geslaagd KBO Ooij 50+ bandstoottoernooi 2024

Algemeen

OOIJ – Het KBO Ooij 50+ bandstoottoernooi dat van dinsdag 12 tot en met donderdag 14 maart voor de 21ste keer in dorpshuis De Sprong georganiseerd werd, was een geslaagd toernooi. 

Nieuw was deze keer dat het driedaagse toernooi midden in de week werd gespeeld. Ook nieuw was dat het ook een nieuwe deelnemer als winnaar bracht. Gestart werd er met totaal 20 deelnemers uit Millingen, Leuth, Ooij en Groesbeek-Breedeweg. 

Iedere deelnemer heeft op zijn minst twee partijen kunnen spelen. Waarna uiteindelijk er vier over bleven voor de troostfinale, gespeeld door Frans Labohm uit Leuth die 4e werd en Jan Terwindt uit Ooij die 3e werd.
De finale werd gespeeld door Herman Leensen en Sil Peters beiden uit Ooij. Het was verrassend de nieuwkomer Sil Peters die de1e prijs won met 30 caramboles in 30 beurten en de wisseltableau. Met 15 caramboles was de 2e prijs voor Herman Leensen. Frans Labohm kon helaas niet bij de prijsuitreiking zijn en stelde zijn prijs beschikbaar aan de organisatie voor 2025.

Uitgelicht

Digitale krant