Van links naar rechts, mevrouw Peters, de heer De Ruyter en mevrouw Verbeet. Mevrouw Jacobs ontbreekt op de foto.
Van links naar rechts, mevrouw Peters, de heer De Ruyter en mevrouw Verbeet. Mevrouw Jacobs ontbreekt op de foto. Foto: E. Kamps

Jubilarissen ehbo-vereniging Groesbeek

Algemeen

GROESBEEK - Op 28 maart vond de algemeneledenvergadering (ALV) van de ehbo Groesbeek plaats. Tijd om de jubilarissen van ehbo in het zonnetje te zetten en ze te bedanken voor hun inzet de afgelopen jaren!  

Mevrouw Peters en mevrouw Verbeet beiden als 40 jarige ehbo-leden en de heer De Ruyter en mevrouw Jacobs als 25-jarig lid. Daarnaast kende de vereniging dit jaar drie donateursleden, die de ehbo-vereniging al 25 jaar steunen: de heren Kaal, Gijsberts en Kleijnen. Allen hebben thuis een bos bloemen van de vereniging ontvangen. 

“We zijn ze erkentelijk voor hun lange steun. Op de ALV is in gemoedelijke sfeer is het jaar doorgenomen en zijn de plannen voor de toekomst besproken. Mocht u ook geïnteresseerd zijn om Eerste Hulp Bij Ongelukken te kunnen verrichten of om te kunnen reanimeren als iemand in uw omgeving onwel wordt, dan kunt u verdere informatie over ehbo en reanimatie cursussen inwinnen bij info@ehbo-groesbeek.nl.”

Uitgelicht

Digitale krant