Marijn is dolgelukkig met zijn 2de hands zorghulpmiddel.
Marijn is dolgelukkig met zijn 2de hands zorghulpmiddel. Foto: Eigen foto

Open Huis stichting 2ehands-zorghulpmiddelen

Algemeen

DE HORST - Zaterdag 4 mei is het open huis bij stichting 2ehands-zorghulpmiddelen aan de Reestraat 5 te Groesbeek, een specifieke kringloop voor zorghulpmiddelen. De eerste zaterdag van de maand van 10.00-13.00 uur.

Iedereen is welkom, maar gevraagd wordt afstand tot elkaar te houden. Men kan (zonder afspraak vooraf) komen kijken naar de rollators – douchezitjes – toilet-douchestoelen – toiletsteunen – wandsteunen et cetera.
De ruimte is beperkt, en de artikelen liggen deels in kasten en opgestapeld. Raadpleeg daarom zo mogelijk vooraf www.2ehands-zorghulpmiddelen.nl.

“Het Open Huis is een extraatje, we handelen verder op afspraak (want mogen geen winkel-openingstijden hanteren). Maak een telefonische afspraak op 06 – 4289 8537 of stuur een mail naar info@2ehands-zorghulpmiddelen.nl. U kunt bij ons niet pinnen. En ons aanbod wisselt.
De opbrengst wordt geheel aan een goed doel geschonken: fun voor gehandicapte kinderen (denk aan aangepast paardrijden, speciaal spelmateriaal, koken, atletiek).”

Uitgelicht

Digitale krant