Foto: Pexels
Foto: Pexels
zaken

Met particuliere thuiszorg vind je zorg op maat in Groesbeek

Zakelijk

Zorg je op regelmatige basis voor een geliefde, familielid of buur? Dan kan de zorgdruk op een gegeven moment erg hoog worden. Hoewel je je waarschijnlijk het liefst zo veel mogelijk voor de zorgbehoevende inzet, is het belangrijk om ook tijdig hulp in te schakelen. Zo staat u er niet alleen voor en kunt u ook de nodige rust nemen. 

Misschien dat u momenteel al zorg kunt verdelen over verschillende vrienden, buren of familieleden. Maar als dat enkel een tijdelijke oplossing is, of de zorgbehoefte intensiever wordt, kunt u particuliere thuiszorg in Groesbeek inschakelen.

Particuliere thuiszorg

Om uw naaste zo lang mogelijk in hun vertrouwde omgeving te houden kan particuliere thuiszorg een uitkomst bieden. Vooral bij dementie kan dit, vanwege de routine en rust, erg belangrijk zijn. 

Particuliere thuiszorg komt in verschillende vormen: nachtzorg, 5, 12 tot 24-uurszorg. Bij Zuster Jansen wordt er altijd een vast zorgteam samengesteld, zodat er niet telkens onbekende gezichten langskomen. Zo’n team kan zelfs al binnen 24 uur worden samengesteld. 

Bovendien is er bij Zuster Jansen geen wachtlijst. In Groesbeek heb je dus direct de mogelijkheid om gebruik te maken van op maat samengestelde thuiszorg. Staat uw naaste op een wachtlijst van een verzorgingshuis? Ook dan kan Zuster Jansen een tijdelijke uitkomst bieden door de zorgbehoevende te helpen tot er een voor hen plekje vrij komt.

Financiering en PGB

Als u gebruik wil maken van particuliere thuiszorg in Groesbeek, zal u grotendeels zelf voor de financiering moeten zorgen. Het grote voordeel hiervan is wel dat u volledig zeggenschap heeft over de geleverde zorg en complete keuzevrijheid behoudt. Zo kunnen u en uw naaste de particuliere thuiszorg volledig naar eigen wens en behoefte invullen. 

Door middel van het Persoonsgebonden Budget (PGB) bestaat er daarnaast de mogelijkheid om de kosten (deels) te vergoeden. Met behulp van deze financiële ondersteuning wordt het regelen en betalen van particuliere thuiszorg dus toegankelijker voor iedereen in Groesbeek.

Voor meer informatie over particuliere thuiszorg of 24-uurs zorg in Groesbeek kunt u het contactformulier op de website van Zuster Jansen invullen of telefonisch contact opnemen.

Uitgelicht

Digitale krant