Afbeelding
zaken

Claudia Rossen Uitvaartverzorging opent Huis van Afscheid

Zakelijk

MALDEN - Claudia Rossen Uitvaartverzorging uit Malden bestaat dit jaar alweer negen jaar. Ze is niet alleen in Malden actief, maar in de gehele regio. Haar persoonlijkheid en stijl spreken mensen aan. Dit voorjaar opent Claudia de deuren van haar eigen ‘Huis van Afscheid’ in Malden.

“Na hard werken met klussen, keuzes maken, kleuren uitzoeken, inrichten en zoveel meer kan ik eindelijk vertellen dat er een mooie deur opengaat binnen mijn uitvaartonderneming: ‘Huis van Afscheid’, vertelt Claudia Rossen.

In het Huis van Afscheid kan een dierbare vanaf de dag van overlijden tot de dag van de uitvaart verblijven. Het is een plek waar u als nabestaande in en uit kunt lopen wanneer u dat wilt. Het kan al vanaf één uur of 24 uur per dag, er is veel mogelijk.
“Als u graag afscheid wilt nemen in een rustige en huiselijke sfeer, maar dit niet wilt of kunt in uw eigen huis, dan bieden wij u de mogelijkheid gebruik te maken van mijn Huis van Afscheid. Het biedt een warme en sfeervolle omgeving om nog even bij iemand te zijn waar u van houdt en waar u zich thuis wilt voelen”, garandeert Claudia Rossen.

Heeft u elders een uitvaartverzekering en wilt u liever de uitvaart door Claudia Rossen Uitvaartverzorging laten verzorgen, neem dan contact op via 06 – 22 38 24 04. Waar en of u verzekerd bent, u kunt altijd bij Claudia terecht. Zij regelt het voor u. U bent zeker van een persoonlijke en flexibele werkwijze.

Claudia Rossen Uitvaartverzorging, De Hoge Brug 12, Malden, 06 – 22 38 24 04, www.rossenuitvaartverzorging.nl.

Uitgelicht

Digitale krant