Vrijwilligers in actie. (foto: 3Jet Fotografie)
Vrijwilligers in actie. (foto: 3Jet Fotografie) Foto: 3Jet Fotografie

Vrijwilligers werven met succes

Algemeen

BEEK-UBBERGEN - Zaterdag 15 juni verzorgt Forte Welzijn het zomercongres voor vrijwilligers van de gemeente Berg en Dal. Deze is in het Kulturhus Beek aan de Roerdompstraat 6 in Beek-Ubbergen. Het zomercongres is van 9.00 uur tot 14.15 uur met aansluitend een borrel.

Tijdens deze dag kunnen er verschillende leerzame gratis workshops worden gevolgd. Hieronder lees je meer over een van deze workshops. Benieuwd welke workshops er nog meer zijn? Kijk dan op www.fortewelzijn.nl/zomercongres.

Vrijwilligers werven met succes    

Laat je inspireren door Carien van de Blijwilliger, die je meeneemt naar een vernieuwende aanpak voor het werven van vrijwilligers. Zit je wel op de juiste plek te zoeken? Gebruik je het juiste kanaal? En stel je wel de juiste vraag? Ontdek hoe je op een creatieve en effectieve manier vrijwilligers kunt vinden. Kom en leer van haar expertise! Wacht niet en geef je voor 31 mei op voor het zomercongres.

Ruim 7 miljoen mensen in Nederland doen vrijwilligerswerk. Alleen al aan dit cijfer kunnen we aflezen dat onze maatschappij draait op vrijwilligers. Zonder vrijwilligers zou de wereld er heel anders uitzien! Forte Welzijn wil met dit congres vrijwilligers in het zonnetje zetten.

Uitgelicht

Digitale krant