Afbeelding

Cd-single-prestentatie The Moonlights

Algemeen

GROESBEEK - Al bijna 45 jaar zijn The Moonlights uit Groesbeek in begrip in Groesbeek en wijde omgeving. Door het hele land zijn zij te vinden en menig podia hebben zij inmiddels bezocht.

Angelien Liebers en Sascha Pouwels van het bekende duo zijn dan ook nog steeds na aan het genieten nadat met de Carnaval tijdens Nasepop de hele tent finaal uit hun dak ging toen zij als verassings act het podium opgereden werden, Kleine jongen, Die melodie, Ik heb van ow gehalde, Braziliaanse nachten en toen ze als de Bouzoukis klinken door de tent lieten gaan was het feest compleet.

Beide rasechte muzikanten zeggen dan ook met grote trots: “Dat we dit in ons eigen Dorp Groesbeek meegemaakt hebben is één van de mooiste hoogtepunten uit onze carrière. Jong en oud gingen samen en daar zijn wij trots op!”

“Al snel kwamen er tientallen filmpjes, foto s en natuurlijk vragen en dat heeft hen doen besluiten om iets te doen waarvan ze het zelf nooit gedacht hadden, zoals Angelien zich altijd heeft voorgenomen wilden ze dat de oude Moonlights nummers moesten blijven zoals ze waren, maar samen hebben we nu toch besloten om ‘Als de Bouzoukis klinken’ opnieuw op te gaan nemen. Samen met Martin Sterken zijn we de studio ingedoken en we hebben inmiddels een fijne samenwerking met hem samen, maar het is ook hard werken. Al meerdere keren zijn we richting Musselkanaal geweest om er een mooi product van te maken en inmiddels is het bijna af.”

Op zaterdag 4 mei zal onze nieuwe single uitkomen en deze avond zal nadat we uiteraard eerst meegedaan hebben aan de dodenherdenking uit respect voor hen allen een geweldige avond gaan worden.

Ons Trupke en Um t Eve, de winnaars van het schlagerfestival 2024 zullen een optreden geven en rond de klok van 23.30 uur zal zanger Justen de Wild het feest compleet maken.

Dit alles zal uiteraard plaatsvinden bij zaal De Comm aan de Pompweg 2b in Groesbeek en de zaal zal vanaf 19.30 uur geopend zijn voor hen wie 2 minuten stilte in acht willen nemen samen met ons. Vanaf 20.30 uur zal deze avond beginnen. De presentatie is in handen van Lars Derks van Nasepop. Wij als Moonlights hebben besloten om een deel van de opbrengst van onze nieuwe single te schenken aan Lars zodat hij dit kan besteden voor deze geweldige avond tijdens de Carnaval Nasepop.

Uitgelicht

Digitale krant