Start lotenverkoop Zonnebloem

Algemeen

GROESBEEK - Ook dit jaar komen de lotenverkopers van de Zonnebloem regio Groesbeek weer op de oude vertrouwde manier langs. In de periode van 5 mei tot 1 juli kan men de vrijwilligers verwachten. 

“Voor 3 euro koopt u een lot en maakt u lokale activiteiten mede mogelijk. Er zijn diverse mooie prijzen te winnen, zoals geldprijzen  tot 15.000 euro, Stoov warmte kussen, theatercadeaubon, weekendje weg, vakantie in eigen land in safarihotel Beekse Bergen en in hotel Zuiderduin. Omdat de Zonnebloem dit jaar het 75-jarig jubileum viert is er een extra feestelijk prijzenpakket. Zoals een maand lang gratis boodschappen, of een luchtballonvaart. 

Op maandag 7 oktober vindt op het Nationaal bureau te Breda de trekking van de Zonnebloemloterij plaats. En natuurlijk hebben we ook dit jaar een actie. Bij aankoop van vijf loten, maakt u kans op een lekkere appeltaart  van de Buurtsuper Breedeweg.

Met de opbrengst van de Zonnebloemloterij kunnen we weer leuke activiteiten organiseren voor onze deelnemers uit Groesbeek en Berg en Dal, zoals een spellenmiddag, een dinerdag, kerstviering, bloemschikken of een muziekmiddag ter gelegenheid van de Nationale Ziekendag. 

Heeft u de lotenverkoper gemist, dan kunt u contact opnemen met Rini Cillessen, 06-14534271.”

Uitgelicht

Digitale krant