Alzheimer Café Ooijpolder en Omstreken

Algemeen

MILLINGEN - Als je met dementie leeft, kan een behoefte aan dagbesteding ontstaan. Er zijn in de polder diverse opties. Vandaag geven we u, als inspiratie en voorbeeld, een inkijkje in ‘Zorgboerderij Buitenleven’. 

Persoonlijke aandacht en persoonlijk contact staan bij deze dagbesteding centraal. Qua activiteiten is van alles mogelijk: ook afhankelijk van wat de gast kan en wil. Van handwerken of knutselen tot in de prachtige omgeving wandelen. In de tuin werken, spelletjes spelen of zingen: van alles mag, veel kan! 

Onder het genot van een lekker bakje koffie of soep worden goede gesprekken gevoerd én is er veel gezelligheid. Of u of uw naaste één of meerdere keren per week wil komen: dagbesteding is een prima mogelijkheid om de zinnen te verzetten. Gastspreker is Esther ter Hark, eigenaar van Zorgboerderij Buitenleven. Ze verzorgt de presentatie samen met een aantal gasten en vrijwilligers. 

Iedereen wordt uitgenodigd in het Gasthuis te Millingen aan de Rijn, Sint Willibrordstraat 1. De inloop is vanaf 14.00 uur. Ze starten om 14.30 en de afsluiting is rond 16.00 uur. De toegang is gratis, aanmelden is niet nodig. De koffie en thee staan klaar! 

“Wilt u meer informatie over het Alzheimercafé Ooijpolder en omstreken? Of wil u vrijwilliger worden? We zoeken onder meer een nieuwe coördinator. Bel gerust naar 06 516 35 774 of mail j.bekker@alzheimervrijwilligers.nl.”

Alzheimer Café Ooijpolder en Omstreken: Ontmoeting voor mensen die met dementie te maken hebben op woensdag 8 mei Dagbesteding: Zorgboerderij Buitenleven.

Uitgelicht

Digitale krant