Carin Janssen.
Carin Janssen. Foto: Joop Verstraaten

Schilderij te koop voor onderzoek kanker

Algemeen

MOLENHOEK - Een schilderij -een kopie geïnspireerd op het schilderij van Martin Monnickendam- is op de veiling voor 59.000 euro te koop. Dit schilderij is gemaakt door kunstenares Carin Janssen uit de Molenhoek en zij verkoopt deze en ook haar andere schilderijen voor een goed doel, namelijk onderzoek naar kanker. 

Zij is al eerder op TV en in de Media geweest met onder andere de zelf gemaakte Rembrandts en andere schilderijen met de oude meestertechnieken van diverse andere stijlen van beroemde kunstenaars.
Het kankeronderzoek is door haar zelf bekostigd, geen geld van kankerstichting en van overheden, maar uit eigen middelen en door hard te werken. Zij weet wat deze nare ziekte inhoudt en zij wil een goede wetenschappelijke bijdrage leveren aan een nieuwe richting in de wetenschap.

Carin is naast kunstenares ook de uitvinder en onderzoeker naar een nieuwe behandelmethode om kanker te genezen. Zij werkt nog steeds met gerenommeerde topwetenschappers om deze verschrikkelijke ziekte voor alle kankervormen en op een menselijker manier te genezen zonder chemo of bestralingen. Er zijn hoopvolle stappen gedaan en ze beginnen bijna aan de klinische fase. 

De uitvindster en kunstenares heeft nu besloten om wat schilderijen te verkopen en om schilderlessen te geven. Ze gaat daarnaast ook nog activiteiten ontwikkelen om zo geld in te zamelen voor dit goede doel. Onderzoek kost veel geld, ook omdat deze kennis gepatenteerd is en uiteraard moeten onderzoekers ook worden betaald. Ook investeerders die dit project willen ondersteunen kunnen zich melden.

Iedereen kan haar werken bewonderen en persoonlijk kennis maken op zaterdag 1 en zondag 2 juni, op de Rijksweg 35B in Molenhoek. Iedereen is welkom en het bezoek is gratis. Donaties en giften zijn altijd welkom en u kunt meer informatie vinden op www.Art-productions.nl en op www.Enzyme-energy.nl.
Dit onderzoek wordt ook gesteund door stichting www.Nano-iron-ribbon.com waardoor uw donaties en giften door ANBI status fiscal zeer gunstig zijn. U kunt zich hierover laten informeren bij de ondersteunde stichting die hierboven is genoemd.

Uitgelicht

Digitale krant