De drie fietshelden. (eigen foto)
De drie fietshelden. (eigen foto) Foto: Eigen foto

Benefietavond brengt 7.195 euro op voor KWF

Algemeen

MOOK - Op vrijdagavond 3 mei vond er een schitterende benefietavond plaats in Herberg Restaurant ‘t Zwaantje, georganiseerd door de gedreven jongemannen Sil, Tobias en Jurgen, allen 20 jaar jong. Hun toewijding en inspanningen hebben geleid tot een memorabele avond die nog lang zal nazinderen.

De avond begon met een verrukkelijk 4-gangendiner, compleet met dranken, waarvan de gasten in volle teugen genoten. Aan het begin van de avond deelde Nawien Agterhorst, de visionaire geest achter Alpe d’Huzes, inspirerende inzichten over het ontstaan van dit bijzondere initiatief. De ambiance werd verder verrijkt door de betoverende klanken van het Trio LBD (La Bande Dessinée), die belangeloos de avond vulden met prachtige muziek. Daarnaast trad er ook nog een club accordeonisten onder de naam Manteca op, waar de gasten leuk op reageerden, terwijl een uitbundige sfeer de zaal vulde.

Na een avond vol genot en inspiratie was het tijd voor de spannende veilingen, onder toeziend oog van notaris Teun Timmermans en veilingmeester Andrew Helder. De veilingitems vonden gretig aftrek, dat bijdroeg aan het verbluffende eindresultaat.

Het hoogtepunt van de avond was zonder twijfel de bekendmaking van het eindresultaat van 7.195, euro voor de KWF Kankerbestrijding. Dit succes was niet mogelijk geweest zonder alle gasten, bedrijven die de veilingitems hebben gesponsord. 

De avond bij Herberg Restaurant ‘t Zwaantje zal de geschiedenis ingaan als een baken van hoop, samenhorigheid en vrijgevigheid, en zal dienen als inspiratie voor toekomstige initiatieven ter ondersteuning van de strijd tegen kanker.

Uitgelicht

Digitale krant