Nieuwe single The Moonlights gelanceerd

Algemeen

GROESBEEK - Zaterdag 4 mei toog jong en oud naar zaal De Comm in Groesbeek. Rond 20.30 uur was de zaal helemaal gevuld en vanaf de eerste klanken van het bekende Groesbeekse duo was het jong en oud samen als één grote familie, zoals The Moonlights zelf met enige trots zeggen.

Om 21.30 uur nam Lars Derks van Nasepop de microfoon over en hij reikte de nieuwste single ‘Als de Bouzouki ‘s Klinken’ uit aan de The Moonlights, geproduceerd door Martin Sterken. Uiteraard werd het nieuwe nummer onder luid gejuich ten gehore gebracht en de zaal barstte bijna uit zijn voegen.

Later die avond werd de nieuwe clip van The Moonlights t in de Zaal zeer positief ontvangen en kreeg Lars Derks een cheque overhandigd, die ten goede komt aan Nasepop, want Angelien en Sascha hebben uit dankbaarheid besloten een gedeelte van de opbrengst van deze cd te schenken aan Lars (de organisator van dit evenement). Ons Tropke kwam later net als Um t Eve nog optreden .

Uiteraard speelden The Moonlights zelf ook en Justen de Wildt -de inmiddels jonge bekende Nederlandse zanger en vriend van The Moonlights- maakte het feest helemaal compleet toen hij rond 23.30 uur het podium betrad. 

Het was meer dan een geweldige avond en iedereen vertrok met de nieuw cd tevreden naar huis. De nieuwe single is te verkrijgen bij Primera en bij de fanclub van The Moonlights.

Uitgelicht

Digitale krant