Vrijwilligers welkom bij dorpshuis De Mallemolen

Algemeen

GROESBEEK – Het Dorpshuis De Mallemolen aan de Kloosterstraat in Groesbeek is naarstig op zoek naar vrijwilligers. Heb je wat vrije tijd over en wil je die graag zinvol besteden? Sluit je dan aan als vrijwilliger bij De Mallemolen.

“Als vrijwilliger van De Mallemolen ondersteun je onze lokale gemeenschap, of je nu helpt bij het organiseren van evenementen, het verwelkomen van bezoekers, het onderhouden van de faciliteiten of het assisteren bij administratieve taken, jouw inzet maakt echt het verschil.

De Mallemolen zoekt betrouwbare en gemotiveerde inwoners die graag willen helpen; Teamspelers die goed kunnen samenwerken met anderen. En mensen met een passie voor de gemeenschap en die graag anderen helpen .
Of je nu jong of oud bent, een student, een werkende professional, of met pensioen, iedereen is van harte welkom om mee deel uit te maken van het vrijwilligersteam !

Wil je meer informatie of je aanmelden als vrijwilliger? Neem dan contact op met ons via secretaris@dorpshuisdemallemolen of kom langs bij het Dorpshuis tijdens de openingstijden.”

Uitgelicht

Digitale krant