Afbeelding

Kerstmarkt 1 t/m 4 december 2022 in het Klooster Graefenthal, Goch (DE)

Zakelijk

GOCH - Op 1, 2, 3 en 4 december nodigen wij u van harte uit op de jaarlijkse historische en traditionele kerstmarkt bij Klooster Graefenthal. Laat u zich weer onderdompelen in een sfeervolle, sprookjesachtige kerstwereld op deze unieke locatie net over de grens in Duitsland!

Achter het historische poortgebouw wacht u een uniek en sfeervol aangekleed landgoed met een mix van traditionele en middeleeuwse stands. De decoratief vormgegeven houten kersthutjes hebben een gevarieerd aanbod: denk bijvoorbeeld aan kerstgeschenken en streekproducten, zoals zelfgemaakte chocolade bonbons, verschillende zepen, en Hollandse Kazen. Ook binnen in het historische klooster zijn er verschillende stands te bezichtigen met onder andere brocante spullen, Italiaanse specialiteiten en kerstdecoratie. 

Laat u onder het genot van winterse lekkernijen en drankjes, zoals glühwein of warme chocolademelk meevoeren in het bruisende entertainmentprogramma, waaronder verschillende optredens van koren, A-capella groepen, brassbands en muzikanten gestoken in de kledij uit de tijd van Charles Dickens. Verder zijn er vuurschows, roofvogelshows en is er een draaimolen voor de kinderen. Laat u zich verrassen want er is nog veel meer in dit betoverende kerstdecor! Zo is een tipje van de sluier dat we dit jaar voor het eerst sleehondenritten met echte husky’s aanbieden! In de fotobooth kan je vervolgens met de husky op de foto. 

Kortom, een programma voor jong en oud! We kijken uit naar uw komst!

Speciale aanbieding voor bedrijven en groepen vanaf 10 personen

Wilt u op donderdag of vrijdag als groep langskomen? Dan kunt u profiteren van speciale aanbiedingen. Voor meer informatie zie onze site: https://kloster-graefenthal.de/nl/evenementen/kerstmarkt-2022/

Speciale aanbieding groepen senioren (65+) vanaf 10 personen

Wilt u als groep senioren naar de kerstmarkt dan geldt er ook voor u een speciale aanbieding.

Voor meer informatie zie onze site: https://kloster-graefenthal.de/nl/evenementen/kerstmarkt-2022/

Openingstijden

Donderdag 1 december: 16:00 – 21:00 uur

Vrijdag 2 december: 16:00 – 21:00 uur

Zaterdag 3 december: 12:00 – 21:00 uur

Zondag 4 december : 11:00 – 19:00 uur

Tickets zijn zowel online als bij de dagkassa verkrijgbaar. Online zijn de tickets goedkoper. https://tickets.kloster-graefenthal.de/p/weihnachtsmarkt-2022

Adres: Maasstrasse 50, 47574 Goch, DE (net over de grens bij Nijmegen) www.kloster-graefenthal.de

Uitgelicht

Digitale krant