Sonja tussen de bedrukte pennen (foto: Annelies de Bruin fotografie)
Sonja tussen de bedrukte pennen (foto: Annelies de Bruin fotografie)

Groesbeekse breidt uit met webshop in relatiegeschenken

Algemeen

GROESBEEK - Dat de Groesbeekse Sonja van Duijnhoven van La Touche Magique als personal gift shopper door het leven gaat, is misschien al bekend. Daarnaast is ze onlangs een webshop met relatiegeschenken gestart; magischerelatiegeschenken.nl.

Aan de ene kant bedenkt én regelt Sonja cadeaus voor onder meer verjaardagen, jubilea, pasen, secretaressedag, sinterklaas en kerst. Zonder standaard assortiment, dus afgestemd op de persoon, de organisatie of het event. Aan de andere kant verzorgt ze relatiegeschenken, de zogenoemde give aways. Producten waarmee een bedrijf opvalt of waarmee relaties in het zonnetje gezet kunnen worden.

De webshop is in het leven geroepen, omdat Sonja merkte dat er voor sommigen een bepaalde drempel bestaat om persoonlijk contact op te nemen. Plus voor degenen die graag zelf shoppen of alvast even willen neuzen. Bij gebrek aan creativiteit of tijd om iets passends te regelen, als het perfecte relatiegeschenk er niet tussen staat, of als de minimale afname niet overeen komt met de wensen, dan kan er te allen tijde contact opgenomen worden met Sonja. De mogelijkheden zijn legio.

Dan nog twee cadeautjes

Degenen die via de webshop bestellen, krijgen aan het einde van het jaar tien procent korting op de factuur van speciaal voor hen samengestelde kerstpakketten (niet op de standaardpakketten). Én: voor elke opdracht die Sonja als personal giftshopper verzorgt, wordt 0,5 procent van de totaalsom geschonken aan een goed doel met ANBI-erkenning. Dit bij een besteding vanaf 100 euro, met een minimum bedrag per order van 5 euro.

Magischerelatiegeschenken.nl.

Uitgelicht

Digitale krant