Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Team Cifla tijdens de 5x5 Weeze, (foto: Cifla)</p>

Team Cifla tijdens de 5x5 Weeze, (foto: Cifla)

(Foto: Cifla)

Mee rennen bij jeugdteam Cifla!

NIJMEGEN - Wil je weten of hardlopen bij jou past? Kom dan drie weken gratis meetrainen bij jeugdteam Cifla. Hardlopen in een groep is leuk, je bent lekker buiten bezig en je wordt er superfit van!

Jeugdteam Cifla bestaat uit een leuke groep jongens en meisjes van 11 tot 20 jaar. Je kunt met dit team drie keer per week komen trainen (op dinsdag-, donderdagavond en op zaterdag ochtend). Je traint op de atletiekbaan Brakkenstein in Nijmegen, op de weg, of in het bos. Op een training werk je aan je loopstijl, je snelheid, je uithoudingsvermogen en aan je kracht. Dit doe je natuurlijk hardlopend, maar ook in de vorm van spel, loopscholing en bootcamp. Je gaat flink aan de bak, maar altijd op je eigen niveau, het maakt daarom niet uit of je snel of minder snel bent. En in de groep is het ook supergezellig!

Met Jeugdteam Cifla kun je meedoen aan gezamenlijke wedstrijden en activiteiten, bijvoorbeeld de Zevenheuvelennacht, de Stevensloop, de Leemkuilcross, een baanwedstrijd of een estafetteloop.

Lijkt het je wat en wil je drie weken uitproberen? Meld je dan aan via jeugdtrainer@cifla.nl. Je bent welkom! Meer informatie staat op www.cifla.nl.

Meer berichten