Water.
Water. Foto: Helma Groenen

Fotolezing Helma Groenen

Algemeen

GROESBEEK - Zondag 14 november geeft Helma Groenen een fotolezing ‘Nederland Waterland’ in de theaterzaal van cultureel centrum De Mallemolen. 

Helma’s fascinatie voor de natuur en de grootsheid daarvan wil ze graag met anderen delen. Als middel daarvoor kiest ze voor fotografie. Haar talent voor natuurfotografie blijkt uit haar gevoelige platen, die technisch en compositorisch goed zijn en aanspreken door hun intensiteit.

Helma fotografeert het liefst spontane vondsten, die ze vaak al wandelend tegenkomt. Soms gaat ze op zoek naar opvallende dingen, maar regelmatig loopt ze zomaar tegen een situatie aan die haar raakt: beelden uit de natuur die een grote indruk maken vanwege hun schoonheid en waar velen – door de haastige cultuur van nu – aan voorbijgaan. Helma opent met haar foto’s de ogen van mensen voor de natuur en dat is precies wat ze wil.
Bekijk een voorproefje op de vernieuwde website: www.wonderendernatuur.nl. Toegangsprijs inclusief een kopje koffie/thee: vier euro. Reserveren kan via info@mallemolengroesbeek.nl. Meer informatie staat op www.mallemolengroesbeek.nl.

Uitgelicht

Digitale krant