Logo gemeentenieuwsonline.nl

GGD vaccineert in Beek-Ubbergen zonder afspraak

BEEK-UBBERGEN - De GGD vaccineert op donderdag 19 mei van 16.00- 20.00 uur in Kulturhus in Beek-Ubbergen. Er wordt geprikt zonder afspraak. Je kunt dus gewoon binnenlopen voor een coronavaccinatie. Neem wel een geldig identiteitsbewijs en je mondkapje mee. GGD-personeel geeft ter plaatse voorlichting over het vaccineren. Natuurlijk blijft vaccineren jouw eigen keuze.

Wie kunnen langskomen voor een coronavaccinatie? Iedereen vanaf 12 jaar die nog geen eerste of tweede coronavaccinatie heeft gehad, kan langskomen. Kinderen van 12 tot en met 16 jaar hebben toestemming nodig van de ouders om zich te laten vaccineren. Heb je corona gehad? Dan moet er minimaal acht weken tussen zitten voordat je je prik kunt halen.
Ook alle 18+ ers zijn welkom voor een boosterprik. En 60+ ers voor de extra boosterprik. Voor de boosterprik is het belangrijk dat er minimaal drie maanden zit tussen je laatste vaccinatie of coronabesmetting.

De GGD komt donderdag 19 mei an 16.00 – 20.00 uur naar Beek-Ubbergen in Kulturhus Beek aan de Roerdompstraat 6 in Beek-Ubbergen. Neem je identiteitsbewijs en een mondkapje mee! 

Dit ‘prikken op maat’ is een onderdeel van de regiotour van GGD Gelderland-Zuid. De GGD prikt in tijdelijke locaties zoals buurthuizen of in een mobiele bus. Iedereen die graag dicht bij huis een vaccinatie wil halen is van harte welkom.

Meer informatie

Op de website www.ggdgz.nl/regiotour is informatie te vinden over de regiotour van de GGD. Ook vind je daar informatie over het voorlichtingsteam dat in Beek-Ubbergen helpt bij vragen over corona. Je bent ook welkom op andere locaties tijdens de regiotour. 

Meer berichten