Logo gemeentenieuwsonline.nl

ZomerViskaravaan komt in Groesbeek

GROESBEEK - Ben jij gek van sportvissen, niet ouder dan 14 jaar en wil je daar meer over weten? In samenwerking met HSV ’t Mokse Broek wordt een supergaaf Vis-event georganiseerd op zaterdag 3 september in visvijver De Mies aan de Koningin Wilhelminaweg in Groesbeek. 

Deze dag is onderdeel van de ZomerViskaravaan. Het JeugdVisevent duurt van 09:30 tot 14:30 uur.  De organisatie zorgt voor hengels plus lijntje, aas en voer en er is gratis drinken beschikbaar. Een lunchpakket moet je wél zelf meenemen. 

Over de ZomerVISkaravaan: Door het hele land – dus ook bij jou in de buurt – vinden in de maanden juli, augustus en september meerdere ééndaagse JeugdVisevents plaats. Op ieder event worden diverse activiteiten georganiseerd. Onder andere het maken van een vissentuigje, leren behandelen en juist onthaken van een gevangen vis, leren werpen op targets, zelf een visje vangen en in gevecht gaan met grote vissen op de visdrilsimulator. 

Zelf vissen! 

Onder begeleiding van Vismeesters en Visjuffen vissen de kinderen ook zélf! Alle deelnemende kinderen gaan naar huis met een rijk gevulde goodiebag en maken ook kans op een gratis hengel! 

Inschrijven

Meer informatie over de ZomerViskaravaan staat op www.stekkie.nl  Hier kunnen ouders hun kind per locatie digitaal inschrijven voor deelname. De deelname is voor kinderen van 8 - 14 jaar en is beperkt tot maximaal 75 kinderen. Voor vragen sportvisserijnederland: 030 6058400. Meer informatie via: https://tmoksebroek.mijnhengelsportvereniging.nl.

Meer berichten