Logo gemeentenieuwsonline.nl
(foto: Peter Hendriks)
(foto: Peter Hendriks) (Foto: Peter Hendriks)

Succesvol optreden Vivace in stampvolle kerk

MILLINGEN - De uitvoering van het concert: ‘Musical meets Classic’ door zangvereniging Vivace op 30 september in de parochiekerk in Millingen aan de Rijn was indrukwekkend.

De vele bezoekers – de banken waren tot en met de achterste plaats bezet – kwamen af op dit thema en iedereen genoot van de afwisseling tussen klassieke stukken en musicalwerken. Deze werden op professionele wijze aan elkaar verbonden en gepresenteerd. Sopraan Claudia Weijers verzorgde met haar sprankelende stem het gastoptreden en Wouter Broens maakte indruk met zijn pianobegeleiding en verrassend solo-intermezzo.

Toen het koor in het laatste gedeelte van het concert de twaalf minuten durende medley zong van de Phantom of the Opera ging het publiek los en kreeg het koor een staande ovatie. En nogmaals een staande ovatie na het slotlied, samen met Caudia Weijers: ‘Climb every mountain’ uit The Sound of Music. Dat de leider en dirigent van dit koor, Frans Coerwinkel, zich daarvoor helemaal geeft, was voor iedereen heel waarneembaar en werd zeer gewaardeerd.

Meer berichten