Het COPD-café voor mensen met COPD die er graag een keer uit gaan

Algemeen

GROESBEEK - Het COPD-café voor mensen met COPD die er graag een keer uit gaan.

Voor mensen met COPD kunnen gewone zaken in het dagelijkse leven veel energie vragen. Meedoen aan activiteiten, een keer erop uit gaan is niet voor iedereen vanzelfsprekend en soms zelfs bijna onmogelijk. "Hebt u COPD en wilt u er graag een keer uit? Kom ook naar het COPD-café. U bent welkom op 20 mei. Hebt u problemen met vervoer? Bel of mail dan naar Forte Welzijn: (085) 040 60 66 of info@fortewelzijn.nl. Dan wordt u gehaald en weer thuis gebracht."

Behalve dat het gezellig is, kan het ook fijn zijn om eens met lotgenoten te praten en te horen hoe zij omgaan met de lastige dingen in het leven, of waar ze plezier aan beleven. "Ook willen we antwoord geven op vragen die er zijn." Zo zal deze maand fysiotherapeut Jasper Huberts vertellen over de vergoedingen en mogelijkheden bij fysiotherapie en is er nog een gezellige activiteit.

Het COPD-café is maandelijks op een maandag van 15.00 – 17.00 uur in De Mallemolen aan de Kloosterstraat 11. Deze maand op 20 mei en het laatste café voor de zomerstop is op 17 juni. Dan komt de ergotherapeut informatie geven. Voor koffie en thee wordt gezorgd. Het café is georganiseerd samen met de ZZG, de fysiotherapeuten en de beweegcoach. Zij zullen ook aanwezig zijn en kunnen bijvoorbeeld vragen beantwoorden.

Uitgelicht

Digitale krant