Logo gemeentenieuwsonline.nl

Smartlappenfestival Grave in aantocht

GRAVE - Op de eerste zondag in juli moet je in Grave zijn! Bij vele smartlappenkoren en liefhebbers van het levenslied staat deze zondag standaard op de kalender. Zondag 7 juli vindt de 19e editie van 'ons' smartlappenfestival plaats op het festivalterrein Bekaf en natuurlijk in het historische centrum van Grave.

De voorbereidingen zijn al geruime tijd in volle gang, achter de schermen wordt er hard gewerkt om ook deze dag voor de deelnemers en bezoekers weer onvergetelijk te maken. Het programma is rond; 32 koren komen met plezier optreden en ook de grote muzikale finale in de feesttent op Bekaf is iets om nu al naar uit te kijken. De band Blow the Base uit Overasselt heeft de afgelopen jaren al laten zien dat ze zonder moeite het dak eraf blazen en binnen de kortste keren alle voetjes van de vloer krijgen. Ook dit jaar zijn ze weer van de partij.

Nieuw is het optreden van feestzanger John Brouwer, hij verzorgt jaarlijks veel optredens op grote festivals en feesten en heeft een neus voor de lekkerste meezingers en tranentrekkers. Dat belooft weer een hele happening te worden. De officiële opening van het festival door de burgemeester is om 12:00 uur in de feesttent, vanaf 13:00 uur treden de koren op door het gehele centrum en om 17:00 uur start de grote finale in de feesttent. "Houd onze website www.smartlappenfestivalgrave.nl in de gaten en volg ons op Facebook en Instagram voor meer informatie en onze deel-en-win actie met leuke prijzen."

Meer berichten