Afbeelding

Zomerverschijnselen in de Telpost in Millingen

Algemeen

Millingen - Doro Krol is in de Telpost in Millingen aan de Rijn van 1 tot 12 augustus. Open op zondagen 4 en 11 augustus van 11.00-16.00 uur op de Rijndijk 29 in Millingen aan de Rijn.

Doro Krol Beeldend kunstenaar werkt vanaf woensdag in de Telpost bij Millingen aan de Rijn. Ze maakt daar haar nieuwe schilderijen en tekeningen en laat haar inspireren door de Waal , het landschap en natuur rondom de Ooijpolder en de Millingenwaard. Tijdens deze periode is de Telpost omgevormd tot haar atelier. Waarbij de bezoeker een uniek inkijkje in de werkwijze van de kunstenaar kan krijgen


De werken van Doro zijn herkenbaar aan hun rijke vormen en kleuren, eenvoud en verstilling. Met haar oog voor detail en natuurlijke interesse voor schoonheid maakt Doro schilderijen die soms niet van echt zijn te onderscheiden. Haar aansprekende composities ontroeren en betoveren, zijn kleine pareltjes van formaat.

Extra informatie: Kunstenaars verblijven bij toerbeurt in Millingen aan de Rijn. Zij werken in Telpost Millingen. Op zondag is de Telpost geopend van 11.00-16.00 uur.

Deelnemende kunstenaars zijn:

Daniela Bauman, Solingen 3 - 14 juli

Brigitte Picavet, Oss 17 - 28 juli

Doro Krol, Nijmegen 31 juli - 11 augustus

Michelle de Vaan/Ilke van Deventer, Amsterdam 14 - 25 augustus

Jorieke Rottier, Vlissingen 28 augustus - 8 september

Telpost Millingen tijdens 3-oeverfestival; Wilma van der Veen, Arnhem 20 t/m 22 september. Meer info staat op www.kunstinmillingen.nl.

Uitgelicht

Digitale krant