Logo gemeentenieuwsonline.nl
(foto: © René Hendriks)
(foto: © René Hendriks)

DigiDcursus in Beek

BEEK - In samenwerking met de bibliotheek Beek geeft de KBO Beek u graag uitleg. Steeds meer diensten van de overheid zijn digitaal beschikbaar. Denk aan het aanvragen van huur-zorgtoeslag, het doorgeven van een verhuizing of alle zaken rondom een uitkering, pensioen of kinderbijslag.

Met uw DigiD kunt u alles regelen. Veel mensen vinden dit nog best lastig. Daarom inventariseert uw KBO Beek of er belangstelling is voor een cursus DigiD in samenwerking met de bibliotheek Beek. De cursus zal zes ochtenden van twee uur in beslag nemen en wordt gegeven door docenten die de onderwerpen stap-voor-stap uitleggen. De cursus is gratis en een lidmaatschap van de bibliotheek/KBO is hiervoor niet verplicht. Hebt u belangstelling, een envelop met uw naam, adres, telefoonnummer en het woord DiGiD-cursus kan tot 31 augustus in de brievenbus van:

Gerard de Bruin, Nesciostraat 2, Beek of Gérard Tesser, Baron van Voorst tot Voorststraat 25, Beek

De KBO Beek is altijd in beweging en zo blijft u, als lid van de KBO Beek, altijd up-to-date, de KBO Beek werkt samen met verschillende organisatie om u op de juiste manier van de juiste informatie te voorzien.

"Lid worden is heel eenvoudig, voor twintig euro per kalender jaar maakt u alles zelf van dichtbij mee, u zit op de eerste rang met een lidmaatschap van de KBO Beek, het bestuur van de KBO Beek maakt het allemaal mogelijk." Gérard Tesser, voorzitter van de KBO Beek, geeft een ieder graag alle informatie.

Meer berichten