Eigenaar Remko de Vries
Eigenaar Remko de Vries
zaken

Beddenspeciaalzaak De Vries opent outlet en biedt compleet B&B concept

Zakelijk

MALDEN - Al zo’n 30 jaar is Beddenspeciaalzaak De Vries aan de Passage 1 in Malden een vertrouwd adres als het gaat om deskundig advies op het gebied van bedden en matrassen. De speciaalzaak heeft ook een uitgebreid assortiment beddengoed. Alles van hoogwaardige kwaliteit in het midden- en hoogsegment. 

Sinds deze week is enkele meters verderop een tweede showroom geopend. “Die extra ruimte gebruiken we voor onze outlet met vele aantrekkelijke acties. Matrassen en beddentextiel zijn meteen mee te nemen. We bieden dus voor elk wat wils, ook voor de kleinere beurs. Maar wel met hetzelfde professionele advies en hoge kwaliteit”, weet eigenaar Remko de Vries. 

“Nu is ook dat we met B&B-Bedden een compleet B&B concept aanbieden”, vervolgt De Vries. De Vries levert namelijk aan boutique hotels en B&B’s door heel Nederland een complete inrichting. “Natuurlijk het bed en de matras maar desgewenst ook onder meer accessoires, handdoeken en ingebouwde kasten. Het komt vaak voor dat mensen een B&B bezoeken en dat gevoel, die beleving en zeker ook die comfortabele matras ook thuis willen ervaren. Als ze een door ons ingerichte B&B hebben bezocht weten ze waar ze terecht kunnen. Waarom zou je alleen tijdens een vakantie of weekendje weg lekker slapen? Met ons concept ontzorgen we de B&B-eigenaar én weten de B&B gasten waar ze voor een goede nachtrust kunnen aankloppen. Graag komen we bij de B&B aan huis voor een advies op maat.” Meer info via bb-bedden.nl.

Dat persoonlijk advies staat bij De Vries hoog in het vaandel, ook voor mensen die de beddenspeciaalzaak bezoeken. “Mensen kunnen op afspraak een persoonlijk advies krijgen. Daar nemen we uitgebreid de tijd voor. Na een eerste inventarisatie weten we waarmee we rekening dienen te houden. Als we vervolgens metingen hebben uitgevoerd geven we de klant een duurzaam advies.”

Beddenspeciaalzaak De Vries
Winkelcentrum Malden
tel. 024 - 358 5801
beddenspeciaalzaakdevries.nl

Uitgelicht

Digitale krant