KBO-leden uit Beek stappen in de bus op weg naar Horn.
KBO-leden uit Beek stappen in de bus op weg naar Horn. Foto: José van Geffen

KBO Beek terug in de tijd in Horn

Algemeen

BEEK  -Donderdag 6 september ging de KBO Beek naar Limburgse Horn. Naar een bijzonder aardig museum, enkele maanden geleden te zien in het programma Egmond Binnen,

“We gingen terug naar de jaren ‘60 en ‘70 van de vorige eeuw, naar een verzameling van onder andere nagebouwde winkels met voorwerpen en producten uit die tijd, die alleen in Nederland te verkrijgen waren.

Een oude apotheek, benzinestation, ouderwets ingerichte keuken, kapper, Vivowinkel, fietsenzaak, kazuivels uit die tijd, spulletjes uit een vervlogen kindertijd, maar ook oude koetsen, bijzondere auto’s, solexen en brommers, gitarencollectie en nog veel meer. Alles heel netjes en schoon uitgestald. Een echt dagje ‘terug in de tijd’.

“Bij aankomst stond de lunch klaar. Rond 14.30 uur was het tijd voor een drankje. Om 16.00 uur reden wij weer terug naar Beek, waar die leden die zich opgegeven voor het driegangendiner. De dag afsloten bij hotel `t Spijker. Stemt u ook op de KBO Beek bij de Rabo Clubactie?”

Agenda
Donderdag 22 september 14.30 uur fotomiddag Kulturhus Beek
Vrijdag 30 september 10.00 uur laatste grote fietstocht van dit jaar

“De KBO Beek doet meer voor haar leden, kom erbij en geniet mee. Voor tintig euro per kalender jaar doet ook u mee. Voor meer info kan men contact opnemen met 024 3226377.”

Uitgelicht

Digitale krant