Zanggroep De Kèls. (foto: Diny Kuijpers)
Zanggroep De Kèls. (foto: Diny Kuijpers) Foto: Diny Kuijpers

Een goed begin in 2020 samen met De Kèls

Algemeen

GROESBEEK - Laat het in 2020 niet bij goede voornemens blijven, maar ga op zondagmiddag 12 januari gewoon meteen al naar De Kèls! Een betere start van het nieuwe jaar kan men zich niet voorstellen.

Bij de voorbereiding ervan hebben deze kerels weer hun uiterste best gedaan om er een mooi en bijzonder programma van te maken met veel nieuwe nummers. Bij de uitvoering onlangs in Groesbeek was het publiek enthousiast over de kwaliteit en het niveau. Dit jaar geen speciale gasten, maar alles zelf voorgedragen en uitgevoerd. Het programma is doorregen met eigen specials, waardoor het een bijzonder en afwisselend geheel is geworden. Laat u verrassen!

Nieuwsgierig geworden? Koop dan snel kaartjes. Meteen doen, want de ervaring leert dat de kaartjes als warme broodjes over de toonbank gaan en binnen enkele weken zijn uitverkocht.

De entree bedraagt 7,50 euro en de kaarten zijn te verkrijgen aan de receptie van De Sprong. Ze kunnen ook worden besteld via Zanggroep De Kèls bij Willie van Loon (vanloonwilly@gmail.com).

Uitgelicht

Digitale krant