Logo gemeentenieuwsonline.nl

SchuldHulpBuddy zoekt bestuursleden

REGIO - Nu Stichting SchuldHulpBuddy Berg en Dal ook afdelingen krijgt in Heumen en in Mook en Middelaar, is er behoefte om het bestuur weer op volle sterkte te brengen.

In 2015 is de stichting gestart met vier bestuursleden en een coördinator. Eind 2019 is SchuldHulpBuddy uitgegroeid tot een organisatie met 35 buddy’s, vier coördinatoren en een bestuur van op dit moment drie personen. Omdat een bestuurslid volgend jaar zal aftreden, wordt gezocht naar drie nieuwe bestuursleden.

Het bestuur zorgt er onder andere voor dat vrijwilligers geworven, opgeleid en gefaciliteerd worden, dat de coördinatoren ondersteund worden, dat de stichting vertegenwoordigd wordt en financieel gezond blijft. Daarnaast zorgt het bestuur voor de externe communicatie en de uitvoering van het klachtenbeleid.

Van nieuwe bestuursleden worden de volgende kwaliteiten verwacht: Helikopterview; HBO of WO niveau; Enthousiast en betrokken; Affiniteit met de doelgroep; Juridische en/of P&O achtergrond; In staat om een stichting te vertegenwoordigen.

SchuldHulpBuddy biedt haar bestuursleden een mooie uitdaging in een maatschappelijk relevante organisatie, prettige samenwerking, geen financiële vergoeding, maar wel een jaarlijkse attentie.

"Interesse? Kijk voor meer informatie op www.sshb.nl of neem contact op met coördinator Marinus Wijnsma op tel.nr. 06-13081734 of via info@sshb.nl."

Meer berichten