Logo gemeentenieuwsonline.nl

Podotherapie Driessentoernooi in De Duffelt

MILLINGEN - Op zaterdag 28 december vindt weer het traditionele Olieballentoernooi van sportvereniging Switch ’87 plaats met volop volleybal in het volgende programma:

Om 12.00 uur begint het inmiddels traditionele Olieballentoernooi voor mix-teams (minimaal twee dames/team) in de leeftijd van 12 - 85 jaar. Ook individuele spelers kunnen zich aanmelden. De toernooiorganisatie stelt op basis van de aanmeldingen mix-teams samen. Na deze sportieve activiteiten wordt om 18.30 uur een winterbuffet geserveerd, verzorgd door slagerij Kees van der Velden. Om 20.00 begint de feest- en vrijwilligersavond met huldiging van de jubilarissen.
Daarna feesten we door op muziek van DJ Bob.

Het toernooi wordt gesponsord door hoofdsponsor Podotherapie Driessen, veldsponsors Sascha Janssen (Interim) Administratie, Pension In de Lavinde, Restaurant De Thornsche Molen en Gastenverblijf Slapen bij Ons Thuus en Buffetsponsor Slagerij – Catering Kees van der Velden.

Iedereen bakt weer: Geen inschrijfgeld maar vanwege het grote succes van voorgaande jaren worden de deelnemende teams weer gevraagd een bakproduct voor acht personen in te leveren bij de teamaanmelding op zaterdagmorgen, deze keer met als thema: 'Bakken met Ballen'. Het beste baksel wordt bekroond.

Aanmelden voor het Olieballentoernooi en winterbuffet kan tot en met 20 december via www.switch87.nl of www.stamvolleybal.com of stuur een mail naar olieballentoernooi@outlook.com.

Meer berichten