Groesbeeks Glorie behaalt twee punten

GROESBEEK - Op zaterdag 30 november om 20.00 uur speelde Groesbeeks Glorie dames 1 thuis tegen The Flyers dames 1 uit Wijchen. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden. Vorige duel eindigde namelijk in een gelijkspel.

De dames van Groesbeeks Glorie waren erop gebrand om deze keer de twee punten te pakken. Bij aanvang van de wedstrijd was de spanning goed te voelen. Groesbeeks Glorie begon slordig aan de wedstrijd. Er werden vrije kansen gemist en verdedigend lieten de dames wat gaten vallen. Hier wisten de dames van The Flyers gebruik van te maken. Na een aantal minuten gespeeld te hebben, kwam The Flyers op voorsprong. Groesbeeks Glorie wist zich terug te vechten waarna het spel gelijk op ging. De teams gingen de rust in met een stand van 12-12.

De tweede helft werd voortgezet zoals de eerste helft was geëindigd. Groesbeeks Glorie had even een zwak moment waardoor de The Flyers een kleine voorsprong kreeg. Toch wisten de Groesbeekse dames zich te herpakken en namen ze de wedstrijd weer over. Gedurende de wedstrijd werd de sfeer op het veld feller en harder. Hierdoor werd er geregeld twee minuten tijdstraf gegeven aan beide kanten. Ook kregen beide teams veel penalty's, in totaal veertien. Hier wisten beide ploegen uit te scoren. Na spannende laatste minuten wist Groesbeeks Glorie de punten thuis te houden met een eindstand van 19-17.

Zaterdag 7 december om 20.05 uur speelt Groesbeeks Glorie dames 1 uit in Goirle tegen GHV dames 1. Vorig duel eindigde met een stand van 13-17 in het voordeel van GHV.