Logo gemeentenieuwsonline.nl
Wally winnaar jubileumcomp'19. (foto: R. Braam)
Wally winnaar jubileumcomp'19. (foto: R. Braam)

Wally Gerritzen pakt jubileumeditie van DCM'99

MILLINGEN - 30 november waren de play offs bij DCM’99 om het jubileumkampioenschap van 2019. In een mooie finale waarin opnieuw Niels Hubbers te vinden was, nu tegen Wally Gerritzen.

Maar Wally was 'on fire' deze keer, en liet zich niet verrassen en was met 5-1 duidelijk te sterk voor Niels. Opnieuw pakte Wally een jubileumbeker net als vijf jaar geleden. Niels is de ontdekking van dit seizoen bij de dartclub uit Millingen, na eerst de beker te pakken van de club mengt hij zich nu ook tussen de gevestigde orde van DCM’99 om het kampioenschap. De strijd om de Supercup zal dan ook tussen Wally en Niels gaan, die traditioneel gespeeld wordt bij de opening van het nieuwe seizoen van dcm’99.

Eindstand van de jubileumcompetitie is geworden: 1. Wally 2. Niels 3. Sjoerd 4. Dennis 5. Dorus 6. Thea 7. Mike 8. Frank. In de Janssen & Janssen League wist rob braam de finale afgetekend te winnen van Franck Roodbeen met 4-0 was rob veel te sterk voor Franck. Eindstand in deze competitie is: 1. Rob 2. Franck 3. Robby 4. Rene 5. Roy 6. Jan.

DCM’99 bedankte met name Roy van biljart- en dartcafé Janssen & Janssen voor de fantastische en enthousiaste sponsoring van deze competitie en avond.

Meer berichten