Afbeelding

Feestelijke opening Gezondheidscentrum De Kroonsteen 8

Zakelijk

MALDEN - Op zaterdag 11 januari van 13.00 tot 15.00 uur opent Gezondheidscentrum De Kroonsteen in Malden officieel weer haar deuren. Na de verhuizing van de fysiotherapiepraktijken naar de locatie aan de overkant van het ‘gezondheidsplein’ is er hard gewerkt aan de verbouwing van het gezondheidscentrum aan de Schoolstraat 8 in Malden.

De twee huisartsenpraktijken De Kroonsteen hebben meerdere spreek- en behandelkamers gekregen. Hierdoor kunnen zij elk twee huisartsen in opleiding begeleiden. Dat is belangrijk om voldoende zorg te kunnen garanderen. Patiënten kunnen hierdoor bij een huisarts terecht op het moment dat dit nodig is. Ook de praktijkondersteuners Somatiek en praktijkondersteuners GGZ (psychische zorg) hebben meer ruimte gekregen.

De verbouwing van de Service Apotheek Malden is groots aangepakt en biedt aanzienlijke verbeteringen voor de patiënt en klant. Dit sluit aan bij de veranderende rol van de apotheek. “Patiënten komen ook naar onze apotheek voor kleine klachten en advies”, aldus apotheker Marco Lourens. Met de verbouwing is de balieruimte veel ruimer geworden en zijn er twee spreekkamers beschikbaar, waardoor er altijd ruimte is voor een persoonlijk adviesgesprek. Daarnaast beschikt de apotheek over een uitgebreid assortiment aan (medische) cosmetica en kunnen mensen met huidklachten terecht bij het Dermacenter. De deskundige medewerkers zijn betrokken en kennen de patiënten vaak persoonlijk.

Neem een kijkje achter de schermen op zaterdag 11 januari van 13.00 tot 15.00 uur aan de Schoolstraat 8 in Malden. U bent welkom.

Uitgelicht

Digitale krant