Eén doelpunt verschil zorgt voor verlies De Horst 1

GROESBEEK - Zondag 19 januari ’20 stond de wedstrijd van korfbalvereniging De Horst tegen Heumen op het programma. Dit seizoen draaien ze onderin mee, maar we weten wat de kracht van dit team is.

De opdrachten waren duidelijk en die werden van begin af aan goed uitgevoerd. Het was Dianne die de score opende met een afstandsschot. Vanaf dit moment werd er om en om gescoord. Beide teams lukte het niet om echt een gat te slaan waardoor we de rust in gingen met een achterstand van 8-7. Het was Heumen dat na rust als eerste scoorde. Hierna volgde aan beide kanten nog één doelpunt waarna het een tijd lang doelpuntloos bleef. Het lukte De Horst niet om deze periode te belonen, iets wat Heumen wel lukte waardoor ze en voorsprong van 11-8 kregen. De volgende twee doelpunten waren voor ons, maar dichterbij kwamen we helaas niet. Heumen benutte nog een strafworp en het laatste doelpunt was een afstandsschot van Romy. Eindstand 12-11. Helaas opnieuw verloren, volgende week weer een nieuwe kans. Thuis tegen Melderslo om 16.00 uur.