Logo gemeentenieuwsonline.nl
Zanger-pianist Roon Staal. (foto: Max Smolin)
Zanger-pianist Roon Staal. (foto: Max Smolin)

Sfeervol winterconcert met zanger-pianist Roon Staal

GROESBEEK - Na zijn kersttour in december speelt zanger-pianist Roon Staal tijdens de wintertour onder andere het bekendere werk van zijn inmiddels elf albums. Tijdens deze tour van 29 januari - 23 februari doet hij in totaal 17 locaties in Nederland aan.

Help Me Through The Night, Stay With Me 'Till The Morning, Pie Jesu, Promise, Bridge Over Troubled Water en Rust In Bewustzijn zijn songs die voorbij komen. Bij het reserveren van kaarten is er de mogelijkheid verzoeknummers uit zijn repertoire door te geven. Het concert te Groesbeek in de Historische Kerk vindt plaats op woensdag 5 februari 20.00 uur. De deuren zijn een half uur voor aanvang van het concert geopend.

Naast de touren in Nederland geeft Staal ook optredens in het verre oosten van Rusland (Vladivostok) en Japan (Tokyo). De zanger weet met zijn warme stem en pianospel het publiek steeds weer te raken met prachtige vertolkingen van zijn eigen songs en werk van andere componisten. Alle informatie met betrekking tot de wintertour en het concert in Groesbeek staat op www.roonstaal.com. Reserveringen kunnen daar worden gemaakt of via 06 30025992.

Meer berichten