Team 6. Van links naar rechts: Dirk Grutters, Jan Rieken, Wim Janssen en Hennie Cillessen (Wiljan Kemperman mist). (foto: Rob Toonen)
Team 6. Van links naar rechts: Dirk Grutters, Jan Rieken, Wim Janssen en Hennie Cillessen (Wiljan Kemperman mist). (foto: Rob Toonen) Foto: Rob Toonen

Kampioenen bij HGTTC Groesbeek

Algemeen

GROESBEEK - Afgelopen weekend 19 en 20 april hebben ze bij GTTC weer een drietal teams mogen feliciteren met het behaalde kampioenschap. Het eerste seniorenteam is met één gelijkspel, één verloren wedstrijd en acht overwinningen kampioen geworden in de 1e klasse! Bas, Joran, Eric, Arno & Pedro werden met dit mooie resultaat gefeliciteerd.

Diezelfde avond mocht het 6e team thuis in Groesbeek strijden voor de eerste plek. Concurrent Sethone had een dag eerder al zijn wedstrijd gespeeld en de opdracht was om minimaal acht punten binnen te slepen en precies dat hebben ze gedaan, zodat zij in het onderlinge resultaat Sethone nipt voor bleven. Hiermee verzekerde het zich van het kampioenschap in de 6e klasse! Felicitaties waren er voor Wim, Hennie, Wiljan, Jan & Dirk.

Bij de jeugd was het team 3 dat het kampioenschap binnen heeft gehaald door in de laatste wedstrijd met liefst 9-1 te winnen van Trumelo. Met tien overwinningen waarbij zij 87 van de maximaal 100 te behalen punten hebben gescoord, waren zij de absolute nummer 1 in de 4e klasse! Ook felicitaties voor Andy, Amber, Fu Wei, Joep & Luuk.

Uitgelicht

Digitale krant