Logo gemeentenieuwsonline.nl

Lunchen met de buurt

Lunchen

met de buurt

GROESBEEK - Samen lunchen zorgt voor sociale binding. Het hebben van een brede sociale kring zorgt voor gezondheid en geluk omdat het sociale en emotionele ondersteuning kan bieden.

Samen lunchen is hét moment waarop we kunnen verbinden, ontspannen, onszelf weer kunnen opladen, plezier maken, verhalen vertellen en ups-and-downs door kunnen spreken met elkaar. 'Lunchen met de buurt' brengt dit verhaal tot leven.

Het doel is om de gebruikers van voorzieningenhart Op de Heuvel en wijkbewoners (jong en oud) van De Stekkenberg met elkaar op een laagdrempelige manier in contact te laten komen en de verbindingen te leggen.

De eerste datum van lunchen met de buurt is op vrijdag 31 januari van 12:00 - 14:00 uur in voorzieningenhart op de Heuvel. Omdat dit de eerste keer is zijn alle gebruikers van het voorzieningenhart en andere genodigden hiervoor uitgenodigd. Vrijdag 6 en 27 maart zijn de andere data.

Lunchen bij ons zal nooit duurder zijn dan vijf euro per persoon. De menu's houden we nog even geheim, maar het zal zeker een culinair avontuur worden. Mochten jullie geïnteresseerd zijn en in contact willen komen met elkaar en de wijkbewoners geef je één week van te voren op bij Wikke Raijmakers of Sanne Verburg: wikke.raijmakers@fortewelzijn.nl<mailto:wikke.raijmakers@fortewelzijn.nl of bij sanne.verburg@fortewelzijn.nl<mailto:sanne.verburg@fortewelzijn.nl.

Kerk Mook

Parochie H. Antonius Abt

www.vommmm.nl; parochiemolenhoek@vommmm.nl

Voor praktische zaken: parochietelefoon 06 23 76 68 73.

Voor dringende zaken: Kapelaan Marc Kessels, tel. 06 55 41 67 09.

Zondag 26 januari: 9.30 uur H. Mis.

Vrijdag 31 januari: 9.00 uur H. Mis; aansluitend Barmhartigheidsrozenkrans

Zondag 2 februari: géén H. Mis (wel in Molenhoek)

Meer berichten