Logo gemeentenieuwsonline.nl
Stefano Keizers. (foto: Lotte Bronsgeest)
Stefano Keizers. (foto: Lotte Bronsgeest) (Foto: Lotte Bronsgeest)

Cabaretier Stefano Keizers in Theater Overasselt

OVERASSELT - Op zaterdag 15 februari speelt Stefano Keizers zijn nieuwe voorstelling Sorry Baby in Theater Overasselt. “Bloedstollend cabaret van Stefano Keizers”, kopte het NRC Handelblad onlangs in een vijfsterrenrecensie. “Net als zijn debuut is opvolger Sorry Baby een radicaal theaterexperiment, waarbij hij de verwachtingen van het publiek op zijn kop zet.”

Wie Keizers een beetje heeft gevolgd, weet dat hij cabaret op een conceptuele manier benadert. In Sorry Baby speelt hij een artiest die zelf niet meer in zijn voorstelling gelooft. Het liefst had Stefano Keizers de hele tournee afgeblazen, maar vanwege de zakelijke afspraken die nu eenmaal zijn gemaakt, slaat hij zich met frisse tegenzin door het avondvoorstelling heen. Alleen de liedjes en dansjes waarover auteursrecht is betaald, voert hij uit. Wat er daarna gebeurt, is een groot vraagteken, maar ongetwijfeld zal Stefano Keizers ook deze avond met zijn spel het publiek ontregelen en uitdagen.

Naar aanleiding van de première op 18 januari schreef de Theaterkrant “Met Sorry baby biedt Keizers een opvallend programma op het grensgebied tussen cabaret en kunst, waarover je lang kunt napraten. Of je nu theaterprofessional, kunstenaar of gewoon cabaretliefhebber bent.” De voorstelling op zaterdag 15 februari begint om 20.00 uur. Kaarten kosten 15 euro en zijn te bestellen via de website theateroverasselt.nl. Theater Overasselt is gevestigd in het Verenigingsgebouw, Willem Alexanderstraat 1 in Overasselt.

Meer berichten