Logo gemeentenieuwsonline.nl

Nieuws van KBO Beek

BEEK - "Langzarnerhand komen wij weer in beter vaarwater terecht, de opnames van covid-19patiënten en de overlijdens van zieken aan het virus zijn inmiddels sterk gereduceerd, maar helaas zijn wij nog niet daar waar wij allen graag naar toe willen, de heropening van ons seizoen, wij gaan niet met vuur spelen."

"Maar zodra de mogelijkheid zich voordoet, staan wij zoals altijd paraat voor onze Ieden. Allen hebben zij een mooie kaart ontvangen om de teamgeest, 'onze spirit' in deze tijd goed er in te houden. De foto is een opname van het Wylerbergmeer, gemaakt door Gerard van der Pluijm, die samen met Coby en Anke Schraven een wandelaarster puur sang hun verworven vrije tijd meteen beschikbaar stelden aan de KBO Beek en de meeste kaarten bij u in de brievenbus gedaan."

Deze actie gaf onmiddellijk veel respons van de leden. Goed nieuws voor de gymgroepen: vanaf maandag 8 juni kunnen zij de conditie weer op niveau brengen, in de buitenlucht.

Chiquita Zonneveld gaat voor die leden van Dans Je Fit en Bewust Ouderen Fitness, een speciaal programma verzorgen, gewoon op dezelfde tijden van de zaal,15.45 en 17.30 uur. Wanneer er nog extra eisen aan gesteld door de overheid dan zullen die uiteraard in acht worden genomen. Verzamelen bij het clubhuis van BVC.

'Digitale' vragen kan men stellen via de digi-bellijn van de KBO-PCOB, 030 3400660, op de maandag-, woensdag- en vrijdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur. Op woensdagmorgen tussen 11.00 en 12.00 uur kan er weer bingo worden gespeeld op www.denationalethuisbirlgo.nl.

"De KBO Beek is de seniorenvereniging van Beek, die graag gebruikt maakt van uw steun zeer zeker in deze tijd. Nu lid worden en u bent er bij wanneer de KBO Beek haar activiteiten weer gaat vervolgen. Voor 20,00 euro per kalender jaar bent lid van de belangenorganisatie van Beek, 'De KBO Beek'. U ontvangt tien maal per jaar het uitgebreide KBO-PCOB Magazine met veel informatie, die ons aangaat. In de bijgevoegde nieuwsbrief staan al onze activiteiten voor het betreffende tijdvak, er is altijd wel iets voor u bij. Genieten doen wij straks weer samen, vrienden, vriendinnen buren, kennissen, kom erbij, doe het nu!", aldus Gérard Tesser, voorzitter van de KBO Beek, 024 3226317.

Meer berichten