Logo gemeentenieuwsonline.nl

Vrijwilligerswerk Berg en Dal

BERG EN DAL - Het Vrijwilligerssteunpunt verzamelt alle vacatures uit de gemeente en bemiddelt potentiele vrijwilligers aan organisaties.

De weggeefwinkel is een inwonersinitiatief in Groesbeek. Zij zijn op zoek naar vrijwilligers die willen helpen met het innemen en weggeven van kleding. Klanten ontvangen, sorteren van kleding, vouwen en helpen met kratten en rekken plaatsen. Er is sprake van enige fysieke belasting in verband met tillen en bukken. Wil jij helpen op maandag of woensdag ochtend? Contactpersoon is Lisanne Bron, lisanne.bron@fortewelzijn.nl 06 83544053.

Tafeltje dekje in Groesbeek is op zoek naar chauffeurs. Met eigen auto worden dagelijks van 11.30-12.30 uur warme maaltijden aan huis bezorgd. Wil jij één keer per week mensen blij maken? Contactpersoon is Saskia van den Anker info@fortewelzijn.nl; 085 0406066.

Of wil je graag een maatje voor iemand zijn? Kijk voor de vele mogelijkheden op www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/bergendal Contactpersoon is Anke Jacobs vspbergendal@fortewelzijn.nl; 085 0406066. Staat er geen geschikte vacature voor je bij dan gaan we graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Meer berichten