Logo gemeentenieuwsonline.nl
Leden van de tennisvereniging nodigen jou uit!
Leden van de tennisvereniging nodigen jou uit! (Foto: )

Balletje slaan?

GROESBEEK - Tennisvereniging Groesbeek heeft een eigen versie van de landelijke campagne 'Balletje slaan?'. Deze campagne is op initiatief van Robin Haase gestart. Bij deze actie openen tennisverenigingen in het hele land hun deuren voor alle niet-tennissers in Nederland.


Het is de missie van Robin Haase, maar natuurlijk ook van tennisvereniging Groesbeek, om meer mensen in Nederland én in Groesbeek te laten sporten. Juist nu mensen lang en veel thuis hebben gezeten en er sowieso meer bewogen moet worden door jeugd en volwassenen. Iedereen is welkom!

Hoe gaat dit in zijn werk? Ken je iemand die lid is van tennisvereniging Groesbeek? Dan kan deze persoon jou een keer meenemen naar de tennisbaan en dan kunnen jullie samen een ‘Balletje slaan'. Dit is geheel kosteloos. Op deze manier kun je ontdekken of tennis misschien iets voor jou is.

Meld je samen met je partner (die lid is van de tennisvereniging) aan via info@tvgroesbeek.nl en geef door welke dag en tijd jullie voorkeur heeft om samen een 'Balletje te slaan'. Vergeet niet je telefoonnummer door te geven. Na bevestiging van dag en tijd kunnen jullie de baan op.
De actie ‘Balletje slaan” is geldig op vrijdag, zaterdag en zondag van 9.00 tot 22.00 uur. Op andere dagen dient er een introducékaart gekocht te worden.

Deze actie loopt tot en met 15 augustus en ieder lid mag (in totaal) maximaal vijf verschillende personen meenemen, één persoon per keer. Reserveren van een baan is verplicht!

Meer berichten