Logo gemeentenieuwsonline.nl

Pannenkoeken voor de zorg

MILLINGEN - Carnavalsvereniging De Deurdouwers gaat de mensen uit de zorg bedanken voor hun bijzondere inzet in de afgelopen coronacrisistijd.

In de afgelopen maanden hebben de mensen die in de zorg werken een bijzondere prestatie geleverd. Wij denken dat iedereen het daar wel over eens is. Niet alleen hebben die mensen vaak veel extra uren moeten maken, maar vooral hebben zij permanent gewerkt met een meer dan verhoogd risico om het corona virus op te lopen met alle gevolgen van dien. Zij deden dat uit medemenselijkheid en het is echt te kort door de bocht om te zeggen “nou ja dat is hun beroep”

Onder het motto 'corona kreeg de zorg niet in puin, daarom bakken wij ze bruin', gaan wij op 15 augustus in de middag voor alle in Millingen aan de Rijn wonende zorgmedewerkers pannenkoeken bakken. "Voor alle duidelijkheid: deze actie is bedoeld voor zorgmedewerkers die wonen in Millingen aan de Rijn ongeacht of zij hun beroep in Millingen of buiten Millingen uitoefenen. Uiteraard serveren wij er graag een drankje naar keuze bij en kun je eventueel je partner mee brengen.

Millingse zorgmedewerkers die graag aan deze actie mee doen kunnen zich opgeven bij Guus Hakvoort, telefoon 06 18017231. Nogmaals: de actie is op zaterdagmiddag 15 augustus en opgeven kan tot 25 juli.

Degenen die zich opgegeven hebben ontvangen tijdig de nadere gegevens zoals de aanvangstijd. Wij kunnen die nu nog niet geven omdat wij eerst moeten weten hoeveel personen van de gelegenheid gebruik gaan maken. Daarom zal bij aanmelding ook gevraagd worden naar telefoonnummer en email adres."

Meer berichten