Logo gemeentenieuwsonline.nl
(foto: René Hendriks)
(foto: René Hendriks) (Foto: )

KBO Beek: Unlocked Meeting

BEEK - Donderdagmiddag 2 juli ging de KBO Beek in hotel `t Spijker verder na drieënhalve maand alleen maar nieuws gebracht te hebben met een bijzonder gezellig samenzijn. Velen waren weer in goed gezondheid en conditie aanwezig.

Onder het genot van een kopje koffie met een gebakje, luisterde men naar een kort welkomstwoordje, voorlopig nog voorzichtig zijn, niet alles kan weer opgepakt worden maar wat kan, daar hebben wij ons al voor u ingezet en gaat weer gebeuren, zij het op aangepaste wijze.

De sociale contacten waren direct al weer op het niveau van voor de crisis, iedereen was weer blij om elkaar te kunnen ontmoeten, een echte club middag. Nadat men geproost had en de consumptie genuttigd kwam er, voor eenieder veel te snel, een einde aan een bijzonder fijne middag en een herbegin van het KBO Beek seizoen. Ook ons voorstel om naar het Openluchtmuseum te gaan werd met open armen ontvangen

"Denkt u aan uw mondkapje? Bij de fietsclub van de maandag kan door de verruiming weer worden aangesloten, maar afstand houden blijft geboden. Lid worden van deze fantastische seniorenvereniging, de KBO Beek. Voor 20 euro bent u een heel kalender jaar lang lid en had u bovenstaande middag ook mee kunnen maken", aldus Gérard Tesser, voorzitter KBO Beek, info 024 3226377.                        

Meer berichten