Logo gemeentenieuwsonline.nl
Graf in de kerktuin van de protestantse Joriskerk in Heumen. (foto: PKN Heumen)
Graf in de kerktuin van de protestantse Joriskerk in Heumen. (foto: PKN Heumen)

Protestantse gemeente Heumen

HEUMEN - Vanwege de coronamaatregelen mogen er een beperkt aantal mensen op in de kerk aanwezig zijn. De vieringen beginnen om 10.00 uur in de Joriskerk in Heumen. Later op de zondag is de dienst online in beeld en geluid beschikbaar.

Aanwezigen worden in drie groepen verdeeld op alfabetische volgorde van achternamen. Zo kan iedereen eenmaal per drie weken naar de kerk en beide andere diensten later online volgen.

Zondag 19 juli
Voorganger is ds. R. op den Brouw uit Venray. We nodigen graag iedereen uit waarvan de achternamen beginnen met één van de letters A t/m H. De eerste collecte is voor Jeugdwerk JOP (van de Protestantse Kerk).

Zondag 26 juli
Voorganger is ds. E. Kamper uit Driel. We nodigen graag iedereen uit waarvan de achternamen beginnen met één van de letters I t/m R. De eerste collecte is voor Jeugdwerk JOP (van de Protestantse Kerk).

Als u een dienst wilt bijwonen, stuur dan een mail naar scriba@pknheumen.nl. Als u kerkdiensten terug zou willen kijken, stuur dan ook een mail naar voornoemd mailadres. In de loop van de zondag zijn de diensten online beschikbaar. Ook zoeken we vrijwilligers die de camera willen bedienen en de muziek zouden willen afspelen (in plaats van zingen). Bij interesse kunt u mailen naar voornoemd e-mailadres.

Meer berichten