Logo gemeentenieuwsonline.nl
Nellie de Mulder, Corona.
Nellie de Mulder, Corona. (Foto: )

Kunst en muziek bij Veldschuur Overasselt

OVERASSELT - Veldschuur Overasselt is een ontmoetingsplek op de dijk aan de Maas in Overasselt en word volledig verzorgd door vrijwilligers. De komende tien weken bent u op zondagen van 10.00-18.00 uur weer welkom om te genieten van kunst, cultuur en muziek of een drankje op ons groene terras.

Van 2 augustus - 20 september is de expositie Tekens in het landschap van Nellie de Mulder en Bets Kusters te zien. Bij het uitbreken van de pandemie trok Nellie de Mulder zich weken terug in haar atelier en maakte een serie van 103 kleine werken, die ze 'beeldverhaaltjes' noemt en waarin verschillende technieken worden gebruikt.

Bets Kusters laat ons bronzen beelden zien waarmee ze haar emoties wil uitdrukken. Ze gebruikt daartoe materialen uit de natuur en elementen uit de architectuur. Verder zijn er op zondagmiddagen om 15.00 uur diverse muzikale optredens van bands en zangers uit de regio waaronder The Non Melting Ice Cream band, Reginald and Friends en PEBB. Op 6 september doet het Trammelanttheater de Veldschuur aan met de voorstelling Gender Neutraal. Kijk voor de agenda op www.veldschuuroverasselt.nl.

Meer berichten