Logo gemeentenieuwsonline.nl
Spelletjestraining judo op 10 juli. (foto: Judovereniging Groesbeek)
Spelletjestraining judo op 10 juli. (foto: Judovereniging Groesbeek) (Foto: )

Judo spelenderwijs!

GROESBEEK - Als afsluiting van het sportseizoen, organiseerde Judovereniging Groesbeek op 10 juli een spelletjesmiddag voor alle judoka’s. In de sportzaal op sportpark Zuid was het een drukte van jewelste van kleine en grote(re) kinderen.

Op de mat waren de judoka’s spelenderwijs actief met judotechnieken, kracht- en conditietraining. Na een serie digitale lessen en buitentrainingen tijdens de coronaperiode, is Judovereniging Groesbeek verheugd weer binnen te kunnen trainen. Op deze laatste training voor de zomervakantie waren alle judoka’s spelenderwijs actief met judotechnieken, kracht- en conditietraining. Enkele kinderen deden ook nog hun judo-examen dat zij de week ervoor hadden gemist. Alle kinderen hadden volop plezier tijdens deze speciale training waarna hun welverdiende zomervakantie begon.

In de week van 24 augustus starten de judotrainingen weer. Judo voor jong en oud! Judo is voor iedereen! Zowel kinderen als volwassenen die interesse hebben in judo, kunnen altijd twee proeflessen volgen. De training voor kinderen is op vrijdagmiddag vanaf 15.30 uur in drie groepen, afhankelijk van de leeftijd. Voor volwassenen (vanaf 16 jaar) is de training op donderdagavond van 20.00 tot 21.15 uur. Alle trainingen vinden plaats in de sportzaal op sportpark Zuid, Nijerf 1 in Groesbeek. Mail voor meer informatie naar secretariaat@judogroesbeek.nl of kijk op www.judogroesbeek.nl.

Meer berichten